Verifone VX680 ECR+Yeni Nesil MOBİL Yazar Kasa

Verifone VX680 ECR+Yeni Nesil MOBİL Yazar Kasa
Verifone VX680 ECR+Yeni Nesil MOBİL Yazar Kasa
Görsel 1
Görsel 2
Fiyat:
1.805,56 TL + KDV
KDV Dahil:
1.950,00 TL
1950.00 www.maliyazarkasa.com
235,45 TL'den başlayan taksit seçenekleri için tıklayın.

VERIFONE POS YAZARKASA VX 680-ECR

  • 400 MHz ARM11 32-bit RISC işlemci
  • GPRS [850/900/1800/1900 Mhz GSM/GPRS] / Harici Ethernet [10/100Mbit] iletişim
  • 192 MB (128 MB Flash, 64 MB SDRAM) standart, opsiyonel 500 MBa kadar artırılabilen hafıza
  • 2″ (58 mm) thermal özellikli yazıcı, 75 mm/sn (18 satır/sn) yazma hızı
  • 58mm x 15m kullanılabilir kağıt boyutu
  • 3,5″ genişlik ve 240320 çözünürlükte renkli resistif dokunmatik ekran
  • 90X16 çözünürlükte tek satır grafik müşteri ekranı
  • PCI PED onaylı 34 adet sayısal tuş takımı
  • Dokunmatik Tuş Takımı Yazar Kasa Fonksiyonları; kısım tuşları, ödeme tuşları, kredi kartı uygulama tuşları, ara toplam, kasa avans, kasa ödeme, indirim, -%, +%, iptal, fiş iptal, hata düzeltme
  • 1 x RS232 / 2 x USB bağlantı
  • 3650 mali hafıza gün sayısı
  • 1.2 milyon satır elektronik kayıt ünitesi
  • 8 kısım sayısı / 10000 PLU kapasitesi
  • Her kısma ayrı ayrı programlanabilen 8 KDV sayısı
  • 3DES şifreleme, master/session ve DUKPT Key yönetimi, SSL Şifreleme, RSA şifreleme özellikli VeriShield dosya doğrulama
  • EMV level 1 ve EMV level 2
  • PCI PED 2.0, PCI PTS 3.1 (opsiyonel)
  • ISO 7816, 1.8V, 3V, 5V; senkron ve asenkron kartlar EMV L 1 ve L2 onaylı çip kart okuyucu
  • Triple Track (1,2,3 Track), çift yönlü manyetik kart okuyucu
  • ISO 18092 standardında NFC okuyucu (temassız okuyucu)
  • 2 Adet SAM modülü
  • 100 240 V AC (50-60 Hz) güç kaynağı
  • 7,2 V 1800 mAh Li-Ion pil batarya
  • Uzunluk: 172mm, Genişlik: 82mm, Yükseklik: 69mm boyutlar
  • 577gr (ünite), 1350gr (kutulu) ağırlık

 

-Yazar Kasa Posların satışı gerçekleştikten sonra şahsınıza veya firmanıza maliyeye kayıt yapıldığından hiçbir şekilde iadesi mümkün değildir .

-Banka yüklemesi ardından, Gsm hat ücretsizdir.

-İster Seyyar, İster Sabit kullanım. 2 Yıl Garantili.

-Ürünün mali işlemleri tarafımızca yapılmaktadır.

-Montaj İşlemi ve kargo ücretsizdir.

-Maliye izin kağıdı dahil tüm işlemler firmamız tarafından yapılmaktadır.

-(Yeni yapılan düzenlemeye göre Yeni Nesil Yazar Kasa Pos izin yazısı yetkili servisler tarafından T.C. Gelir İdaresi başkanlığı sayfasından tarafımızca alınmaktadır. Vergi mükelleflerinin maliyeye gitmesine gerek kalmamaktadır.)

Detaylı bilgi ve sorularınız için: 0(212) 963 50 30 numaralı hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.


YENİ NESİL YAZARKASA İLE İLGİLİ SORULAN SORULAR
1- (01.01.2016) Tarih itibari ile mecburiyet başlıyor mu ?,
Cevap :İlgili tebliğ gereğince Yeni Nesil Yazar Kasaya geçiş süresi kademeli olarak 2016 yılı sonuna kadar uzatılmıştır. 
2-Yeni nesil kasaya neden geçiliyor. Bu kanun neden çıkarılıyor? 
Cevap :Vergi Daireleri Vergi Mükelleflerinin satış ve tahsilatlarını online bir şekilde takip etmek istiyor. 
3-Yeni Nesil yazarkasa almak için de Maliyeden izin belgesi gerekiyor mu ? 
Cevap : İzin belgesi yeni yasa gereği kalkmıştır. Firma şahıs firması ise mükellefin firmamıza nüfus cuzdanı ile başvurması yeterlidir. Firma LTD. veya AŞ. ise imza sirküleri de gerekmektedir.
4-Banka yüklemesi  ve internet yoksa hat bedeli ödenir mi? 
Cevap : Vera, Ingenico ve Bekoda 2 yıl, Hugin ve Profiloda 10 yıl hat bedeli yok. Diğer firmalarda hat bedeli var.
5-Kredi kart ile satış yapmıyorum. Buna rağmen Banka yüklemesi yapmak zorunda mıyım? 
Cevap : Banka yüklemesi yapmak zorunda değilsiniz, İnternet ya da GPS ile on line çalışma mecrubiyeti var. 
6-Banka yüklemesi yapıldığında hat bedeli öder miyim?
Cevap :Bankaların hat bedeli talep etmesi söz konusu değildir. Hesap işletim ücreti (iletişim bedeli altında) alırlar.
7-Masaüstü harici pos bağlanan cihazlara da İnternet gerekiyor mu ?
Cevap: Devlet online çalışmanızı istiyor.Bu yüzden internet ya da GSMdata hattı olması gerekiyor.
8-Eski kasamız ne olacak? 
Cevap: Eski Kasa, OKC Levha, Ruhsatname ve şirket sahibi ya da vekili ile birlikte bizim servise getirilecek. Cihazınız servisimizde ücret karşılığında kapanışı yapılıp, cihazınız hurdaya ayrılacaktır. Dilekçe ile maliyeye bilgi verilecek ve mali bellek (beyni) müşteriye verilerek, 5 yıl saklanacaktır.
9-Bir kasanın eski nesil mi yeni nesil mi olduğunu nasıl anlayabilirim. Değiştirmem gerekiyor mu? 
Cevap : Bunu sadece marka ve modellerine bakarak anlayabiliriz. Aldığınız tarihle bunun bir alakası yoktur.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: Yazar Kasa Posların maliyeye kaydı yapıldıktan sonra hiçbir şekilde İADESİ yoktur
Diğer Özellikler
Stok KoduYzr007
MarkaVERİFONE
Stok DurumuVar

İlginizi Çekebilecek Diğer Ürünler

 
 L-D Bilişim Hizmetleri Kuruluşudur © Copyright 2016 - 2020

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.